Иновация в смартфоните – революционните Oppo N1 26.09 | 09:29

Китайската компания представя смартфон с въртяща се камерa

От Лазар Тодоров

Китайската компания Oppo разкри своя водещ модел смартфон - N1, много бързо се издигна до най-високия клас мобилни устройства. Моделът впечатлява с мощна въртяща се камера.

N1 е доста голям смартфон с 5,9-инчов Full HD дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела. Бърз четириядрен процесор работи в телефона. Той разполага с 2 GB RAM памет и 16 или 32 GB вътрешна памет - всичко, което можете да очаквате от подобно устройство.

Въртящата камера на Oppo N1 определено е елемент, на който всички големи производители на смартфони трябва да обърнат внимание. Тя е 13-мегапикселова с CMOS сензор, обектив f/2.0 с шест лещи и двойна светодиодна светкавица и може да се върти на 206 градуса, така че да застава както на гърба на телефона, така и на лицето. Това предоставя доста голямо удобство на потребителите, но и осигурява качество на снимките.

Нововъведенията в Oppo N1 обаче продължават. Смартфонът разполага и със сензорен гръб, който оптимизира използването на устройството само с една ръка. С помощта на чувствителния на допир гръб ще можете да изпълнявате няколко основни функции, сред които скролиране и заснемане на снимки.

Oppo N1 работи с операционна система Android 4.2 на Google с OPPO Color потребителски интерфейс.

Какво друго интересно предлага иновацията на пазара, разберете в Div.bg.

Водещи

Най-четени