Приложение ни прави да изглеждаме по-красиви 22.07 | 16:23

Потребителите могат да експериментират с различни варианти на външния си вид

От Пламена Вълчева

За жените, които не харесват външния си вид, но пък нямат пари за пластична операция, вече има приложение, с което могат да подобрят начина, по който изглеждат, пише Reuters. 

Въпросното канадско приложение звучи леко абсурдно, но Beauty Mirror показва как би изглеждал човек, ако няма бръчки, торбички под очите или дебели бузи.

Потребителите могат да експериментират с различни варианти на външния си вид, както и да подобрят значително имиджа си в селфитата, които си правят. Всичко, което желаещият да експериментира с иновацията трябва да качи своя снимка на лицето си или видео. 

Приложението в реално време го разкрасява - прави устните му по-сочни, изтънява и повдига веждите му, омекотява чертите на личето.

1343250

"Нашата идея беше да предложим леки корекции на потребителите, така че когато качат своя снимки или видео в мрежата, да изглеждат перфектно и никой да не узнае, че те са претърпели корекции", доверява създателят на приложението Пархам Араби.

Освен че подобрява селфитата, софтуерът е първият, който може да "манипулира" по разкрасяващ начин и видеоклипчета. Приложението е безплатно и е пригодно за айподи и айпади. За по-напреднал и професионален фотошоп съществува и платена версия на "Beauty Mirror", струваща 2 долара. 

Водещи

Най-четени