Приложение ще командва вибратор от всяка точка на света (ВИДЕО) 16.10 | 12:46

Джаджата има за цел да поддържа искрата на влюбените от разстояние

От Пламена Вълчева

Нова джаджа ще помага на влюбените да поддържат любовната искра без значение на какво разстояние са един от друг, Това ще става с помощта на ново приложение, което ще командва вибратор да се включва и изключва по всяко време от всяка точка на света, пише Daily Mail.

Иновационният продукт е разработен в САЩ и струва 179 долара. Търговската му марка е We-Vibe 4 Plus. Това е първата хендсфри джаджа, която може да включва и изключва вибратора от страна на партньорите от всяка точка на света.

"Нашата разработка има за цел да свързва двойките и да изгражда интимност между тях, независимо къде се намират", коментира един от създателите на продукта Тристан Уийдмарк. 

Според него новият вибратор осигурява секс на съвсем друго ниво. 36-годишната Аманда Шател, която изпробвала устройството, командвано от съпруга й, изпитала чувство за "секс в движение", докато пазарувала сладкиши за дома.

Продуктът карал двойките да чувстват интимна близост дори тогава, когато били разделени. Секс играчката е с форма на латинската буква U и е с дължина 7,5 сантиметра. Апликацията може да възпроизведе различни 
режими на вибрация.

Водещи

Най-четени