Така вероятно ще изглежда вторият Android смартфон на BlackBerry (СНИМКИ) 12.11 | 15:11

Кодовото му название е Vienna

От Ивайло Коралски

BlackBerry работи върху втори Android базиран смартфон, след скорошния дебют на Priv, съобщава CrackBerry.

Последната медия се е добрала и до рендъри на новото устройство, които демонстрират визията му.

В публикацията на CrackBerry се съобщава, че кодовото название на смартфона е Vienna, а предоставените рендъри са и финалната форма на слушалката. При Vienna е отпаднала спускащата се клавиатура, за смета на стандартната за BlackBerry в candybar формат. Според медията дисплеят на новия телефон ще бъде по-голям, а тялото му текстурирано.

На разпространената снимка можем да видим, че телефонът би следвало да се предлага в четири цвята – бяло, синьо, черно и червено. 

1596329

Според множество потребители обаче, споделените рендъри могат да представляват и много ранен дизайн на устройството, а финалният вариант да е коренно различен. 

Тоест, нищо не е сигурно, докато не получим официално потвърждение от BlackBerry. По последни данни американската компания работи върху широк спектър от устройства, които все още не са официално анонсирани.

Разбира се, публична тайна, е, че BlackBerry винаги е изпитвала трудности да запази в тайна разработката на своите устройства. Последното е доста иронично, предвид факта, че компанията се слави със своята отлична софтуерна защита и неприкосновение на данните на своите потребители.

Повече за предишния Android смартфон на компанията, Priv, тук.

Водещи

Най-четени