Ужасът на тийнейджърите - Calls ignore no more 19.08 | 11:13

Строга майка сътвори наказващо приложение за телефон

От Кремена Бедерева

Строга майка сътвори наказващо приложение, която санкционира децата тийнейджъри, ако дръзнат да не се отзоват на майчинско телефонно повикване, пише в. "Метро".

Санкцията се състои в това, че майката може да изключи за цял ден от разстояние мобилните телефони на хлапетата. А когато не могат да ги ползват, те се чувстват като осакатени.

Ако непослушните хлапета пожелаят отново да боравят с апаратите си, те трябва да поискат за прошка специална парола от родителя си, за да ги активира отново. 

Приложението е дело на суровата майката Шарън Стандифърд от Хюстън, щата Тексас. На нея й писнало да не отговарят на повикванията й, в момента в който на екрана на детето се изпише нейното име. Именно поради тази причина Шарън сътворила приложението, която ще й позволи в никакъв случай да не бъде пренебрегвана.

За да конструира софтуера, тя прибягнала до услугите на уеб инженери, а и самата тя завършила курсове за приложения. Сега г-жа Стандифърд се хвали, че се отговаря незабавно на всяко нейно телефонно повикване и на всеки неин есемес.

Името на новато приложение е Calls ignore no more.

Водещи

Най-четени