Galaxy S4 се крие в сенките 12.03 | 10:49

Тайнствен пост в Twitter ни представя новия флагман на Samsung

От Александър Бакалов

Oт щатското звено на Samsung пуснаха в Twitter снимка, която моментално разбуни духовете в мрежата, информират ни от Econ.bg. Кадърът ни представя дебнещ в сенките като същински Батман смартфон, за който е почти на 100% сигурно, че е дългоочакваният Galaxy S4.

От текста към туита пък разбираме, че въпросният телефон ще бъде представен след два дни и че той ще бъде следващият голям продукт, който Samsung ни готвят.

Тайнственият туит се появи в деня, в който Samsung пуснаха втора реклама от серията за Galaxy S4. В нея отново участва Джеръми – момчето от първата реклама, което вижда тайнствения нов апарат, скрит в кутия.

Във втория клип Джеръми определя апарата като "неустоим", "нереален" и "абсолютно удивителен". В даден момент той казва, че смартфонът е в неговия любим цвят, което навежда на мисълта, че Galaxy S4 ще се предлага в различни цветове.

Очаква се Samsung да представят новия си телефон от висок клас на събитие в Ню Йорк този четвъртък (14 март)

В мрежата циркулират слухове, че техническите параметри на телефона ще задоволят и най-претенциозните изисквания. Моделът вероятно ще разполага с осемядрен Exynos процесор, 4,99-инчов Super AMOLED екран, 2GB RAM памет, 13-мегапискелова задна камера с възможност за заснемане на видео с качество 1080p. Всичко това ще бъде управлявано от последната версия на операционната система на Google Android – 4.2.2 Jelly Bean.

Ето го и вторият клип с Джеръми:

Водещи

Най-четени