IT специалист разкри кой стои зад записите от дома и чекмеджето с пачки на Бойко Борисов 19.07 | 12:00

"Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена. Казах си: "Дали има начин да видя отражение?" Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко) Когато се обръща на излизане от дрешника встрани на огледалото, случайно засякох женска фигура

От iNews.bg

Компютърен специалист, който се занимава с обработка на видео, настоява, че е разкрил кой е заснел скандалния клип от резиденцията на Бойко Борисов, изпратен преди няколко дни от анонимен източник. Кадрите показаха разходка из дома, дрехите и пълните с 500-еврови банкноти чекмеджета на премиера във вила "Секвоя" в резиденция "Бояна", включително в спалнята, от която преди месец бяха разпространени снимки как спи.

Собственикът на сайта Suhindol.info публикува видео, в което обяснява, че е IT и се занимава с обработка на клипове, пише dir.bg. Тъй като в кадър попадат гардеробна и място с тоалетни принадлежности, той е решил да провери дали в обектива не е попаднало и огледало. Така, досущ като в криминален филм, специалистът стигнал до важния елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането.

"Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена. Казах си: "Дали има начин да видя отражение?" Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко) Когато се обръща на излизане от дрешника встрани на огледалото, случайно засякох женска фигура (някой читатели казват, че може и да е преобразен мъж, но това оставям на вас да прецените)", показва специалистът.

Силуетът в огледалото действително наподобява жена, облечена в черна рокля. Специалистът изчислява и нейния ръст - между 165 и 170 сантиметра. От стопкадъра дори се вижда, че тя носи бяла гривна на ръката си и е на токчета. Отворени остават въпросите дали следата е оставена умишлено, защото лицето е замазано.

Водещи

Най-четени