Vizio представи евтини 4К телевизори 14.04 | 17:15

Представителите на М серията ще бъдат по джоба на средностатистическия потребител

От Ивайло Коралски

Vizio показа представителите на своята M серия 4К телевизори. Освен че възпроизвеждат картината в UHD резолюция, цената им ще стартира от поносимите за повечето обикновени потребители 600 щатски долара.

На въпросната цена потребителите ще могат да закупят 43-инчовия модел на американската компания, като за най-големия модел (80 инча) от серията, тя ще бъде 4000 долара.

По думите на Vizio М серията е едновременно усъвършенстване на миналогодишната P серия телевизори, в съчетание с по-ниски цени, които не са за сметка на качеството.

Голяма част от технологиите на P серията са залегнали в М – например LED панелите и ниската латентност на DHMI портовете.

Като бонус идва и адекватният дизайн на новите UHD телевизори. Естествено, най-важният фактор за успеха на Vizio, е, че качеството на картината не изостава значително от значително по-скъпите представители на конкурентни марки като Sony и Samsung.

За момента новите 4К телевизори на Vizio ще се продават само в САЩ, но според мениджърът на Facebook страницата на компанията, последната има планове за разрастване извън родината си.

Водещи

Най-четени