Авиокомпания предлага "качване с предимство" за пасажерите 21.01 | 16:59

Wizz Xpress осигурява "бързо преминаване през процеса на качване", обясняват от нискотарифната Wizz Air

От Кристалина Илиева

Самолетният транспорт е бърз и удобен метод за преместване в пространството, но, ако пътувате редовно, сигурно вече ви e омръзналo безкрайното чакане при подготовката на предварителните етапи на вашето пътуване – чекиране на багаж, документи, проверка за метал, чакане... още чакане...

Е, вече може да си спестите поне част от загубеното време ако пътувате с Wizz Air –  това, което губите, преди да се качите в самолета. Естествено, срещу известна сума пари.

Със закупуването на услугата на Wizz Xpress си осигурявате "бързо преминаване през процеса на качване", обясняват от сайта на авиокомпанията.

Това означава, че всеки пътник, платил новата услуга на Wizz Air, се качва с предимство в самолета. Ако до превозното средство се отива пеша, ще бъдете извикани първи за преминаване през изхода и ще можете да се качите директно на самолета, а ако се отива с автобус - ще ви бъде предоставена отделна област в предната част на автобуса.

"При достигане до самолета предната врата на автобуса ще бъде отворена първа, което ще ви позволи достъп с предимство до самолета", гласи информацията на авиокомпанията.

Цената на новата услуга е 16 лв. на един пътник за един полет.

Водещи

Най-четени