(ВИДЕО+СНИМКА) Нов инцидент с парасейлинг в Созопол - див екшън и двама пострадали 22.08 | 16:00

Причините за инцидента вече са изяснени – повдигащото въже на парасейла се скъсало и силният вятър отнесъл летовниците от морето към сушата

От iNews.bg

Двама туристи, наслаждавайки се на парасейлинг и издигнати над морето на плаж "Каваци" до Созопол отлетяха в неправилна посока и се озоваха скрити в... короната на дърво. Комичният на пръв поглед инцидент, всъщност е изключително животозастрашаващ, но за щастие двамата туристи са се разминали само с уплаха и дори са се посмели след "кацането".

2177854

Причините за инцидента вече са изяснени – повдигащото въже на парасейла се скъсало и силният вятър отнесъл летовниците от морето към сушата, съобщава флагман.бг. Двамата паднали в гориста местност край плаж "Каваци". Спасителни екипи ги търсили в продължение на 20 минути и реално ги намерили, ориентирайки се по виковете.

Двамата са свалени безопасно на земята без сериозни наранявания, а екшънът предизвика хаос и куп зяпачи. Преди около месец отново в Созопол имаше опасна ситуация след проблем с парашут. Тогава двамата търсачи на силни усещания, дърпани от лодка, кацнаха върху бар "Елвис" - на централния плаж в курортното селище.

ГЛЕДАЙТЕ ЧАСТ ОТ ОПАСНАТА СИТУАЦИЯ И СУЕТЕНЕТО ТУК

 

Водещи

Най-четени