Wizz Air лети до 5 нови дестинации от лятото 24.04 | 14:23

Компанията базира още един свой самолет в София

От Кристиан Костурков

От края на юли нискотарифната авиокомпания Wizz Air започва редовни полети от София до 5 нови дестинации. Новите полети ще бъдат до Бари, Кьолн, Женева, Неапол и Мюнхен, съобщава money.bg. Освен това рейсовете ще започнат да се изпълняват значително по-рано от предвиденото. Според плана на авиокомпанията това трябваше да стане от средата на септември 2015 г.

Полетите ще се осъществяват с нов самолет Airbus A320, който ще бъде базиран на летището в София. Това е петата машина на Wizz Air, която ще домува в базата на компанията у нас. Пристигането му в столицата е планирано за 26 юли, веднага след което ще започнат и рейсовете.

"С огромно удоволствие съобщаваме, че новият ни самолет ще пристигне по-рано и още в разгара на лятото ще можем да дадем на българите възможност да стигнат до вълнуващи дестинации в Италия, Швейцария и Германия. Както и на много европейци да открият красотите на България на нашите атрактивни цени", казва мениджърът по корпоративните комуникации на Wizz Air Даниел де Карвало.

Желаещите да пътуват по новите дестинации вече могат да резервират билети. Това става онлайн чрез сайта на компанията wizzair.com. Началната тарифа за пътуванията в едната посока е 59.99 лв. и включва данъците и задължителните такси.

Водещи

Най-четени