Уникално приложение за снимки е новата топ мода в социалните мрежи 15.12 | 15:06

Обработката се случва с автоматична настройки. Програмата буквално взриви социалните мрежи, превръщайки се в най-изтегляното безплатно приложение, наследник на FaceApp

От iNews.bg

При всички положения ви е направило впечатление, че напоследък все повече потребители споделят снимки, на които изглеждат като анимирани герои от компютърни игри, разработени по последна технология. Образите изглеждат като изумителни произведения на изкуството. Всъщност това е дело на Lensa, базирано на AI приложение за обработка на снимки.

Приложението е безплатно за 7 дни, а след това достъпът е чрез месечен абонамент. Обработката се случва с автоматична настройки. Програмата буквално взриви социалните мрежи, превръщайки се в най-изтегляното безплатно приложение, наследник на FaceApp, пише plovdiv24. Само за три дни то натрупа повече от 10 млн. тегления и 140 хил. отзива, а оценката на приложението е 4,3 звезди и продължава да расте.

По него моментално луднаха всички потребители от цял свят. Редица знаменитости също изтипосаха на профилите си от деликатно ретуширани до пълно преобразени портретни селфита. Еуфорията завладя и България, където родни звезди също не пропуснаха да се похвалят с мечтаната снимка.

Чаровната синоптичка на bTV и водеща на предаването COOLt – Натали Трифонова, показа зашеметяващи аватари с нейния облик.

Поп певецът Миро също не пропусна да придаде на образа си още по-артистична визия.

Своя редактирана версия в Инстаграм публикува и колегата му Любо Киров.

Рапърът Павел Николов пък ни изненада с поднасянето си на една по-различна гледна точка към приложението. За целта той предпочете да покаже грешките на изкуствения интелект в интерпретацията му на образите.

С подобни снимки се похвали и неговата приятелка и участничка в "Мастър шеф" - Кристина Нгуен.

Най-четени