Как да изтеглите своята история от Twitter 14.11 | 17:00

Twitter е любимата социална мрежа за мнозина, но след като Илън Мъск купи платформата тя може да претърпи промени

От iNews.bg

Twitter е любимата социална мрежа за мнозина, но след като Илън Мъск купи платформата тя може да претърпи промени. Поради тази причина много хора търсят нови платформи, но Twitter е пълен със спомени и днес ви показваме как да ги вземете със себе си завинаги, пише eleconomista.es.

Идеите, шегите и мненията са част от основното съдържание, което обикновено има всеки профил в Twitter. За някои това е начин на живот, докато други, които не са толкова екстремни, го намират по-скоро като хоби. Ето защо Twitter разработи инструмент, с който всеки потребител може да изтегли цялата си история от платформата, в това число туитове, директни съобщения, моменти, мултимедийни файлове (всяко изображение, видео и GIF, които са прикачени към тях).

Първото нещо, което трябва да направите, е да отидете в настройките на акаунта си и да щракнете върху опцията "Още" ("More" - с иконата с три хоризонтални точки), която се появява в лентата за навигация и въведете "Вашия акаунт" ("Your Account"). Намерете опцията за "изтегляне на файл с вашите данни" ("Download a file") и щракнете върху нея.

След това ще трябва да въведете паролата си, за да потвърдите по-късно самоличността си. Това става като получите код на имейла си или на регистрирания телефонен номер. След като въведете кода и потвърдите самоличността си, потърсете опцията "Искане на данни" ("Request Data option").

Когато компанията подготви вашия списък, готов за изтегляне, Twitter ще ви уведоми по имейл, телефон или известие, ако имате инсталирано приложението, че вашата история е готова за изтегляне. Тогава се върнете към настройките и щракнете върху опцията "Изтегляне на данни" ("Request Data option").

По този начин ще имате цялата си история в Twitter в ръцете си, от първия ви туит до последното нещо, което сте качили в социалната мрежа и най-хубавото е, че можете да видите този списък, като го отворите в браузър.

Водещи

Най-четени