Spotify с решение за партитата, които не могат да си позволят DJ 16.12 | 17:59

Предлага парти плейлисти с ексклузивни парчета

От Ивайло Коралски

Spotify стартира услугата Spotify Party. Въпросната е подобна на Spotify Running и цели да помогне на организаторите на партита, които не могат да си позволят DJ. Услугата в никакъв случай не трябва да се сравнява с участието на истински майстор зад пулта, но потенциално може да бъде вашият най-близък приятел, когато сте домакин събиране и нямате адекватна плейлиста за вечерта.

Част от предлаганите плейлисти съдържат сетове, създадени ексклузивно за компании от Diplo. Последният е вплел над 120 парчета за проекта. Припомняме, че американският DJ и продуцент беше избран за най- Shazamed-ния изпълнител на 2015 година. Тоест, музиката му е намирана през приложението Shazam.    

Другo нововъведениe на Spotify Party включва непрекъсваем поток от музика със съвпадащи бийтове. Последното означава плавно преливане от парче към парче, без никакво прекъсване и евентуални танци до зори. Потребителите ще могат да избират промяна на звученето – например по-бавни парчета, танцувални, чил и т.н.

Добрите новини, са, че Spotify Party, за разлика от Spotify Running (отнело му доста време, преди да се предлага за Android), вече е достъпно за потребителите на Android и iOS.

Водещи

Най-четени