LG обяви предсрочно своите нови дисплеи и лаптопи 16.12 | 15:55

Очакваше се анонсът да бъде в рамките на CES

От Ивайло Коралски

Корейският електронен гигант LG анонсира продуктите си от три класа, които ще бъдат демонстрирани за първи път на предстоящото Consumer Electronics Show в Лас Вегас през януари.

Стартираме с триото нови модели на LG, които ще бъдат част от 21:9 UltraWide линията монитори на компанията. Въпросните ще работят в 3440- x 1440 резолюция, ще предлагат и ThunderBolt 2 свързаност. UC98 и UC88 моделите ще предлагат извити панели, докато UM88 стандартния плосък вариант.

LG ще дебютира и двойки 4К монитори – сериите UD88 и UD68. И двата екземпляра ще предлага USB-C свързаност. UD88 ще бъде с диагонал 27-инча, а според LG моделът ще бъде подходящ за професионални дизайнери. Най-вероятно и цената му ще бъде като за професионални дизайнери, а не обикновени потребители.

Всички дисплеи на LG ще се възползват от IPS технологията.

Продължаваме с лаптопите на компанията – в рамките на CES ще бъде представен Gram. Говорим за 15,6 инчов лаптоп, вървят под Windows 10. В сърцето му ще е залегнал процесор на Intel от 6-та генерация, а теглото на мобилният компютър ще бъде по-малко от един килограм.

Цените на устройствата, плюс тяхната пускова дата, ще научим в рамките на CES.

Водещи

Най-четени