Зоологическа градина с безплатен вход по случай 1 юни 01.06 | 10:15

Програмата включва шоу-спектакъл

От Беатрис Николoва

Международният ден на детето ще бъде отбелязан днес от 10.30 ч. в столичната Зоологическа градина, а входът ще е свободен, съобщават от зоопарка.

Програмата включва шоу-спектакъл с актьора Николай Николаев, състезание за деца по фитнестанца зумба. Стела Даскалова - автор на книгата "Всичко започва от детството", ще направи анкета с въпроси по различни теми, които вълнуват децата.

Катерина Зарева от Екологичния научно-образователен център на зоопарка ще разкаже на децата за животните, които са се родили през тази година в зоопарка.

От 15.30 ч. програмата продължава с детски празник по пътна безопасност "В пътното движение - с усмивка и уважение! Спри! Детето запази!". Ще участват Стопчо, бате Стоян Песнопойко, Веселото Столично Светофарче, Пипи дългото чорапче, Алф и холивудската звезда - маймунката Тошко, Искрен Пецов, Шехерезада и Никнейм и балет "Естреа". Така на фона на веселото празнично настроение децата ще си припомнят правилата на пътното движение. За тях са предвидени и много лакомства, и награди.

Водещи

Най-четени