Тайнствената дама в ложата на Гришо се оказа Лолита Османова, дъщеря на руски олигарх СНИМКИ 31.10 | 12:22

Хубавицата живее в Монако и играе тенис на същото място, на което тренира и първата ни ракета. През целия турнир подкрепяше Григор Димитров в ложите, заедно с неговия щаб. Тя обаче бе с маска и никой не успяваше да разбере коя е всъщност

От iNews.bg

Тайнствената дама, която подкрепя Григор Димитров от ложата на турнира във Виена, е Лолита Османова, твърди Break Point/Точка за пробив. Красавицата е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов.

Лолита се е омъжила за Гаспар Адволян през 2017 година - син на друг милиардер Алберт Авдолян. Сватбата е струвала около 10 милиона долара и е сред най-скъпите в света. 500 000 долара са отишли само за цветя. На церемонията са пели Лейди Гага и Джейсън Деруло. През есента на 2018-а обаче двамата се развеждат. Красавицата е изпълнителен директор на Luxury International Magazine.

Хубавицата живее в Монако и играе тенис на същото място, на което тренира и първата ни ракета. През целия турнир подкрепяше Григор Димитров в ложите, заедно с неговия щаб. Тя обаче бе с маска и никой не успяваше да разбере коя е всъщност.

Дали става въпрос за романтична или приятелска връзка между Григор и Лолита, предстои да разберем! 

Интересно изказване преди 2 години прави Лола в социалните мрежи под снимка как играе тенис в Монте Карло: "Спортът възпита характер в мен!".

"Когато бях на осем, ме изпратиха да играя тенис. През следващите 10 години никой не ме виждаше, освен родителите ми от време на време. Повярвайте ми, никой професионален спорт няма да ви зарадва, когато тренирате 3 пъти на ден от 9 часа сутринта и имате само един почивен ден, който родителите ви казват, че трябва да прекарате у дома, за да се възстановите за следващата седмица. Честно казано, аз мразех този спорт и спорта като цяло. Това са вечни такси, полети, нерви, липса на сън. Пригответе се за факта, че детето ви няма да има приятели, които не са свързани със спорта. Ежедневието ми беше такова: 9 часа сутринта - загряване на корта (1 час), кратка почивка, обща физическа подготовка за 1-2 часа, а работният ден завършва с тренировка на корта за 2 часа. Вкъщи сте в 18:00, в задъхано състояние искате да се разхождате с приятелите си, но не можете, тъй като утре имате тренировка. И така всеки ден... Попитайте дали съжалявам! Бих ли завела детето си на тенис? Ще бъдете изненадани, но определено отговорът ми е ДА! Това ме научи на дисциплина, ред, способност да побеждавам и да признавам пораженията, научи ме, че за да получиш нещо, трябва да положиш усилия. Спортът възпита характер в мен! Може да имате талант, но ако не го развиете, той ще умре във вас.

Приключих по собствено желание след множество травми, с които ми беше трудно да се справя психологически. Една контузия, малко почивка и излиташ от класациите. Не оказвайте натиск върху детето си, хвалете го, насърчавайте го, повярвайте в него.

След това спортът беше полезен, участвах в надпревара за арменската общност и спечелих злато, което ни помогна да спечелим в общото класиране. Също така, сега, по време на тренировка, мускулите ми, свикнали на стрес, се възстановяват по-бързо и резултатът вече се вижда за кратко време", пише тя.

 

Водещи

Най-четени