Пазаруването на бельо е непосилна мъка за мъжете 25.04 | 13:22

Проучване установи, че мъжете не сменят бельото си средно за 7 години

От Лазар Тодоров

Не е новина за нас, че някои мъже се нуждаят от помощ в гардероба. Изненадващата новост тук обаче е, че въпреки нарицателното "силен пол" мачовците май се нуждаят от сериозна помощ в личната си хигиена. Момичета, как не сте забелязали тази подробност досега?

Английско проучване установи, че мъжете са склонни да се мотаят с едно и също бельо за средно седем години., предава Huffington post.

"Знам, за мен съществува тенденцията по бельото ми да има дупки", признава един от калпазанковците. Когато друг джентълмен беше попитан защо не изхвърля старите си панталони от дрешника, той отговори съвсем просто: "За мен е повече от мъка да отида и да си пазарувам бельо, освен, ако не ми е купено наготово."

Момчета, разбираме, че купуването на гащи вероятно не е фундамент във вашия списък от забавни дейности, но ние апелираме, не, всъщност ви молим, да стане неизменна част от приоритетите ви.

И ако дамите все още нямат идеи какво да подарят на любимия си за следващия голям празник, ние ви предлагаме това да бъде нов чифт боксери.

Водещи

Най-четени