Холивудски звезди пускат собствени мобилни игри 07.08 | 15:43

Сред тях се нарежда и екшън актьорът Джейсън Стейтъм

От Лазар Тодоров

В днешно време мобилните устройства са се превърнали в начин на живот, а услугите, които предлагат смартфоните са основна част от ежедневието на младите хора. За да се включат в тенденцията, известни личности, решиха да предложат собствени игри.

Ето и списъка с известни личности, които съвсем скоро ще ни зарадват със собствени игри:

Ники Минаж Рап изпълнителката си партнира с Glu Mobile Inc. - същите разработчици, които стоят зад Ким Кардашиан, за да издаде собствена мобилна игра. Тя ще включва името на Минаж, нейния образ, глас и творчество, за да предложи на феновете си (наричащи се Barbz) автентично изживяване. Играта все още си няма име, но ще излезе на пазара през лятото на 2016 г.

Кейти Пери Поп певицата също работи с Glu, за да предложи игра, базирана на житейските ѝ постижения. Компанията все още не е обявила детайли какво ще включва играта, но вероятно ще бъде включено изпълнение на Пери от Супер купата по американски футбол. Все още не е ясно как ще се казва приложението, но се очаква да излезе в края на тази година.

Кендъл и Кайли Дженър Сестрите на Ким Кардашян не остават по-назад и стартират собствена мобилна игра. Отново компанията Glu ще разработи играта, като ще използва гласовете и визиите на сестрите в игра, подобна на "Kim Kardashian: Hollywood", но посветена на техните животи. Очаква се играта да излезе в края на 2015 година.

Деми Ловато Певицата и бивша звезда от Disney Channel е единствената известна личност, която няма да работи с Glu по разработката на мобилна игра. Деми Ловато ще издаде игра с разработчика Pocket Gems. Играта ще предлага избор на приключения, в които феновете ще преминат по пътя към превръщането в известен музикант. И това приложение все още си няма име, но ще е достъпно в края на 2015 г. както за iOS, така и за Android.

Бритни Спиърс Иконата на поп музиката Бритни Спиърс ще пусне игра през 2016 г. Тя ще включва гласа на певицата, нейния образ и творчество. Спиърс подписа 5-годишен договор с Glu за разработването на играта. Тя ще е подобна на играта на Кардашиан.

Джейсън Стейтъм Може би е изненада за някои, че именно Джейсън Стейтъм ще има мобилна игра, но е факт. Екшън актьорът си партнира с Glu за издаването на игра през 2016 година. Филмовата звезда е първият мъж от светските среди, който работи с Glu. Все още е ясно каква ще е играта, но със сигурност ще включва малко повече насилие от останалите.

Водещи