Приложение трие пиянски компромати, за да не се дъним в мрежата 14.07 | 12:39

Апликацията пази потребителите от пиянски изпълнения

От Пламена Вълчева

Вече няма нужда се притеснявате, като се събудите сутрин след тежка пиянска вечер, какви неща сте вършили на нетрезва глава. Няма да ви се налага да берете срам от всички пиянски съобщения и застрамващи снимки, които може би сте изпратили разни хора.

Нова апликация за iPhone предпазва потребителите от пиянски изпълнения в интернет, като автоматично изтрива техните компрометиращи снимки, изпратени в нетрезво състояние в социалните мрежи, пише в. Daily Mail.

Полезното за гуляйджиите приложение Sobrr е разработено от Брус Янг. То може да бъде свалено безплатно от Apple Store. Апликацията изтрива в срок от 24 часа всички "неудобни" имейли, снимки и приятелства, завързани по време на пиянска нощ. С новата апликация хората, които не си спомнят много добре какви са ги вършили предишния ден, няма да имат гризящото чувство за вина, че са натворили непоправими глупости.

Всичките им постове по време на гуляя се качват автоматично в Sobrr. Те могат да бъда разглеждани единствено от хората, които са от същия географски регион. Тези потребители от своя страна могат "да вдигнат наздравица" с купонджията, да се запишат като негови приятели и да разменят снимки и коментари, допълва БТА.

Но това е възможно само в рамките на 24 часа по време и след купона. Измине ли този период, всичко се изтрива. Така дори и след най-екстремните изпълнения хората могат да съхранят "трезвен" профил в мрежата. Но ако кадрите и посланията не са много компрометиращи, апликацията предлага функция за запазването им.

"Нашата разработка ви дава сигурност, че няма да има компрометиращи следи след най-налудничавите ви приключения", гарантира създателят на апликацията Брус Янг.

Водещи

Най-четени