Зловредни слухове пратиха Шкумбата в отвъдното 12.10 | 18:59

Той: Лъжа е! И да умра няма да е във фитнеса!

От iNews

"Опровергавам, че съм умрял във фитнес център. Ако ходех на фитнес, щях да отида и да "върна" на човека, който го измисли. Иначе си отпразнувах рождения ден в тесен семеен кръг, както се казва, който разширихме до поне 50 човека, които пиха за мое здраве."

Това сподели с усмивка веселякът на България Димитър Туджаров-Шкумбата пред "България днес". Само след дни - на 27 октомври, в НДК той ще покани приятели и близки на спектакъл със заглавие "Луд за връзване".

"Хем ще им покажа, че съм жив, хем ще си разкажем вицове за смъртта, която иначе е неизбежна, знаем.  Няма човек, който се е родил и да се е разминал с нея. Ама, като ме гледате, когато ме стигне, е абсурд да ме намерят във фитнес център. По-жив съм от всякога", смее се с глас Шкумбата.

Според хумориста, който на всеки политически избор гласува, последното ни ходене до урните се оказало като покупко-продажба на стара кола". "Ама пък ако не гласуваш, после нямаш право да се сърдиш, че нещо не е направено както трябва, смее се Шумбата.

Той смята, че вече е започнал процеса на "очистване от лошотията", който още петричката пророчица Ванга, на която бил съсед, му предрекла преди години. Иначе Ванга смяташе, че след 2000 година ще дойде времето на връщане за младите хора и знаете ли, когато отида в чужбина, ме удивлява колко повече тези хора наистина мислят за България, отколкото ние тук. Но "очистването от егоизма, злобата и завистта вече е започнало като процес. Дано го доживеем всички", с усмивка cпoделя Шкумбата. Колкото до това дали има любим политик, Туджаров е категоричен: "Е, то е ясно - Тодор Живков. Него най съм го имитирал. Преди години като се видяхме, ми каза: "В България никой не си гледа работата". И беше прав, аз тогава водех сватба, а съм завършил за инженер", смее се комикът.

Водещи

Най-четени