Николета Лозанова изчезна 01.04 | 12:00

България е в шок

От Мартина Панайотова

Плеймейтката Николета Лозанова изчезна от лицето на Земята. Идолът на младото поколение българки, който понастоящем показва тен в риалити шоуто "Къртицата" ненадейно се изпари от базата.

Според продуцентите на шоуто, камери записали как образът на госпожа Божинова изчезва малко по-малко, като най-вероятната причина е телепортация в паралелна вселена, която изпитва остра нужда от дневна доза жълти сензации и фешън снимки, минати през Instagram.

След изчезването на Николета у нас настана масова паника.

"За кого ще пиша сега?", проплака журналист в политическа медия. "NIKOLETA E MOQT IDYL”, пък си татуира на челото тинейджърка от столичния квартал "Дружба" в знак на подкрепа.

Самият Марк Зукърбърг свика извънредно заседание на борда на директорите на Facebook, поради рязко спадналата посещаемост в мрежата – фен пейджът на Николета Лозанова бе един от най-мощните инструменти за глобално контролиране на масите.

Най-потресена от инцидента обаче бе певицата Алисия. Очевидци разказват, че след като научила новината, тя посърнала и се заключила в стаята си. От там пък се чували вопли от сорта на "С кого ще въртя битови скандали сегааааа???"

До момента няма информация къде по-точно се намира Николета. Носят се слухове обаче, че марсоходът Curiosity изпратил странна снимка на жена, която позира по бански насред пясъчните дюни на Червената планета.

*Честит първи април

Водещи

Най-четени