Киркоров пристига с космически модул 08.05 | 10:50

Кралят на руския поп идва на турне у нас

От iNews.bg

Кралят на руския поп Филип Киркоров тръгва на турне у нас. За последен път световноизвестният изпълнител зарадва българската публика преди две години. Сега ще представи спектакъла "Другой" в Бургас, Варна, Велико Търново и София, съобщиха организаторите от "Дегрис".

В шоуто са използвани 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Продукцията ще пристигне с три тира и екип от 100 души, които ще вдигнат сцена на шест нива и ще изградят декор с височината на пететажна сграда.

Един от най-ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центрофуга, подобна на космически модул. Очаква се това да бъде най-скъпата и бляскава програма, създавана от Филип Киркоров. Той е един от "най-продаваните" руски изпълнители, който никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. Общата стойност на спектакъла е изчислена на 3 милиона евро, пише "Монитор".

Киркоров ще разполага с личен гардеробиер, чиято задача ще е да обгрижва 50-те костюма на изпълнтиеля и балета му. Само визиите на Киркоров са 20 на брой, с което за пореден път ще покаже ексцентричен стил, особено в аксесоарите – светещ плащ и шотландска пола. Изработката на бутиковите дрехи е поверена на топ дизайнера Валентин Юдашкин.

Парчетата от тройния албум "Другой” ще прозвучат и под арките на призрачен готик дворец. Стилово те варират от електро-поп до етно и естрада и са посветени на 3-годишната му дъщеря Алла-Виктория, която се роди от сурогатна майка в Маями и се прибра в строго охраняваното имение на Киркоров в Москва малко преди кръщенето си през април 2012 г.

"Нямам търпение да си поръчам от любимата ми шопска салата, но без краставица. Искам и скара. Сега пазя строга диета, но дойда ли в София, ще я срина със замах. Ще си хапна добре, та да ми се опъне кожичката, така казваме с Катя и Здравко на маса”, споделя с усмивка Киркоров.

Дати на турнето

Бургас – 28 юни, Летен театър

Варна – 30 юни, Летен театър

Велико Търново – 3 юли, ДКС

София – 5 юли, зала 1 на НДК

Водещи

Най-четени