Горещата актриса Диана Габровска с наградата BG S*xy Idol 2023 СНИМКА 27.01 | 11:51

"Толкова много бяха желаещите да се снимат с мен, да получат автограф или просто да си разменим по някоя дума, че минаха часове докато обърна внимание на всички", обясни секс тигрицата

От iNews.bg

Първата българска порноактриса - Диана Габровска, отново издуха конкуренцията. Чернокосата фурия заслужено получи приза за BG секс идол на 2023 година на церемонията по връчването на наградите Best Erotic Model. Няма и как да е иначе, след като само тя сред нашенките успя да пробие и да подпише договор с голяма агенция, продуцираща филми за възрастни.

2387066

Лично Диана разказа за iNews.bg, че на церемонията миналата нощ е била в компанията на своя мъж и е била приятно изненадана от куп свои фенове. "Толкова много бяха желаещите да се снимат с мен, да получат автограф или просто да си разменим по някоя дума, че минаха часове докато обърна внимание на всички", обясни секс тигрицата. Тя допълни, че истерията около личността й не я притеснява и е подготвена за славата.

Диана Габровска загатна пред медията ни, че съвсем скоро предстои бял свят да види поредното й розово изпълнение. Чаровницата не издаде подробности, но даде да се разбере, че е била свръх продуктивна напоследък, така че тепърва ще можем да й се наслаждаваме в различни сцени, които да нагорещяват сърцата и душите ни в студените зимни нощи.

На събитието снощи в изискан столичен клуб, находящ се на Графа, присъстваха и други популярни лица. С награди бяха отличени Джулиана Гани - за най-секси майка, Дениз Хайрула - за най-добър модел, както и доста други.

Явно Диана Габровска следва неотлъчно целта си да се превърне в една от топ звездите в порно индустрията, защото спазва и стриктна дисциплина. Въпреки емоциите около церемонията миналата нощ - тя не си е позволила да употребява алкохол, а е заложила на сокове и ред бул. От снимките личи още, че изкусителката не е заложила на дълбоко деколте, а на стилна рокля в бежов цвят, която подчертава перфектните й форми, без да ги вади на показ.

Водещи

Най-четени