Замесиха Джон Траволта в грандиозен гей скандал 23.07 | 17:30

Имал афера с пилот

От iNews.bg

Замесиха Джон Траволта с грандиозен гей скандал. Актьорът имал афера с Дъглас Готърба. Той е бивш пилот, работил от края на 80-те до началото на 90-те в авиокомпанията на Джон Траволта. Дъглас започнал да пише мемоари с пикантни подробности за актьора, но преди това се допитал до съда в Калифорния, където са прегледали договорите му с фирмата на Траволта "Алто" и установили, че те не задължават пилота да пази пълна дискретност за работата си в компанията.
 

Адвокатите на Траволта са изпратили писмо на Готърба, в което го предупреждават, че действа на свой риск, тъй като мемоарите му ще принудят звездата да го съди за десетки милиони долари обезщетение за уронване на престижа и клевета, пишат от "Daily Mail".

1344276Пилотът разказва, че всичко започнало след интервю за работа проведено от Траволта. След него, двамата прекарали няколко романтични нощи.

Това не е първият слух за бисексуалността на актьора от "Брилянтин", за това се говори отдавна, но той винаги е отричал. Припомняме ви, че Траволта е женен от 1992 г. за актрисата Кели Престън. Двамата имат три деца, но загубиха най-големия си син Джет през 2009 г. Имат дъщеричка - Ела и син - Бенджамин, който се роди година след смъртта на Джет.

Водещи

Най-четени