Бареков очаква четвърто дете 04.10 | 12:12

Семейна снимка от Страсбург разкри щастливата новина

От iNews

Евродепутатът Николай Бареков ще става баща на четвърто дете. Половинката на пловдивчанина Мария Календерска е бременна, а щастливите родители този път се надяват бебето да е момиченце. То трябва да се роди на 14 февруари. "Все още не сме мислили за име, всичко по реда си", заяви пред Пловдив Прес Николай Бареков.

Евродепутатът има трима синове. Най-големият- Николай, е кръстен на баща си и е от първата съпруга на Бареков – Евгения.

Вторият е Александър и е плод на любовта му с настоящата му половинка Мария Календерска. Детето се роди през юли 2014 година. Миналата година на 4 септември на бял свят се появи и третият  син на евродепутата. Момченцето носи името Виктор.

Тогава Николай Бареков написа във Фейсбук: "Трима истински българи от мен дотук. И продължавам. Животът е прекрасен!

От няколко дни Мария и синовете на Бареков са при него в Страсбург. Три месеца преди Коледа, градът вече е в тематична украса. Сашко явно е слушал през годината, тъй като баща му мигом го заведе на шопинг и му накупи една камара подаръци. Семейната снимка, на която позират до коледно еленче, издаде за предстоящата поява на бебе №4, пише ПИК. 

Снимка: Фейсбук

Водещи

Най-четени