Пилешки гърди със спанак и чесън (ВИДЕО) 29.11 | 16:00
Рецептата е простичка, но вкусът ще допадне дори и най-претенциозните. Нека да започваме!

Както ви обещахме в Instagram, споделяме с вас една страхотна рецепта з апилешки гърди със спанак и чесън. Пилешкото месо е изключително лесно за приготвяне. Този път решихме да заложим именно на него, комбинирайки ги с ароматен спанак и чесън. Рецептата е простичка, но вкусът ще допадне дори и най-претенциозните. Нека да започваме!
Необходими продукти:
3 бр. пилешки гърди
500 г спанак
Няколко скилидки чесън
125 г масло
Стръкчета прясна мащерка
Сол, бял и черен пипер на вкус
Кашкавал, моцарела или пармезан по избор
Начин на приготвяне:
Първата стъпка от нашата рецепта е да подготвим плънката. Предварително накиснете спанака във вода с чаена лъжичка сода за 30 минути. Разтопете маслото и нарежете чесъна на ситно. След това отцедете, почистете от плевели и измийте старателно всяко листо. Подсушете и с помощта на чопър смелете листата на ситно. Прехвърлете в купа, добавете чесъна и маслото и разбъркайте.
Вижте цялата рецепта на Jenite.bg
Водещи
-
Методи Байкушев: ПП е мишена на българската прокуратура и разследващите органи
Според Байкушев обвинението срещу кмета на община Варна е "съшито с бели конци", категоричен...
12.07 | 18:00
-
Владислав Горанов: На Пеевски няма да му стигнат силите чак за премиер
"Магнитски" е дамга, но не ми трябва реабилитация, политическа най-малкото, посочи той
12.07 | 17:40
-
Иван Иванов на финал на „Уимбълдън“ при юношите
България отново на върха в световния тенис
12.07 | 17:20
Най-четени
-
Борисов с коментар за повишения рейтинг на България
По думите му това е още един добър знак за инвеститорите и за българската икономика, който...
12.07 | 10:55
-
Нинова: Непокорна България вече е официално регистрирана партия
Това съобщи тя с пост във Фейсбук
12.07 | 14:00
-
Мирчев: Споменаването на Асен Василев в делото не ни притеснава, може да кажат и Тръмп, и Джоли
Очевидно става дума за атака към опозиционните кметове, което не означава, че те не трябва да...
12.07 | 12:40