Щерката на Младен Михалев-Маджо вдигна сватба за чудо и приказ 24.08 | 08:54

Митичният бос не присъстваше на събитието, защото от няколко месеца ваканцува в своя хотел в Слънчев бряг, водещ на събитието бе Драчо Чая

От iNews.bg

Основателят на групировката СИК и настоящ собственик на "Асет банк" Младен Михалев-Маджо има повод да почерпи. През уикенда Йоана, дъщерята на Михалев от брака му с първата му съпруга Елена, се омъжи на стилна церемония за архитекта Иво Диков.

Сватбеното парти се проведе през отминалата събота в изискан столичен ресторант, пищно декориран в холивудски стил от младоженците. Гости на сватбената церемония издадоха, че венчавката е продължила до ранни зори, а на партито са присъствали около 60 човека, основно приятели на младото семейство.

Сред гостите на сватбеното тържество не е бил Младен Михалев, който "ваканцува" от началото на месец юли в 5-звездния си хотел "Хелена Ризорт" в Слънчев бряг.

Негови близки издадоха, че Михалев на практика вече е бил на сватбеното тържество на дъщеря си и Иво Диков, което се е провело миналата пролет. Заради пандемията от коронавирус обаче на миналогодишното тържество са присъствали само младоженците, техните родители и близки роднини.

"Тържеството от миналата събота беше организирано заради приятелите на Йоана и Иво Диков, заради това на венчавката липсваха роднини", коментираха гости на събитието. Водещ на венчалното парти на младоженците бе Драго Драганов Чая, а няколко естрадни изпълнители са забавлявали присъстващите, пише "Уикенд".

Водещи

Най-четени