Уличен музикант изсвири "Кръстникът" на Анди Гарсия на пъпа на София (ВИДЕО) 08.12 | 16:44

Вижте реакцията на саксофониста, когато разбра кой е седнал до него

От iNews

 "Докато се разхождах в центъра на София, чух позната мелодия, така че завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата му". Това написа в Инстаграм холивудската звезда Анди Гарсия, който е в България за снимките на екшън сагата "Непобедимите-4".

По време на разходката си известният актьор чува уличен музикант да изпълнява популярната мелодия от "Кръстникът", с който придоби световна популярност през 90-те години. Анди Гарсия изпълнява ролята на Винсънт Мансини-Корлеоне в третата част на филмовата сага и наследява героя на Ал Пачино - Майкъл Корлеоне като става новия дон Корлеоне.

В почивния си ден Анди Гарсия е решил да се поразходи из центъра на София като бе придружен от сътрудник от екипа, който владее български език.

 Гарсия, който е роден в Куба, но бяга още като малък със семейството си в САЩ след революцията на Фидел Кастро, има зад гърба си десетки успешни кино роли. Снимал се и е в "Недосегаемите", "Когато един мъж обича една жена", "Модилиани" и в поредицата "Бандата на Оушън".

Любопитното е, че уличният саксофонист, който често може да бъде забелязан да свири в градинката пред Народния театър и да радва и нашенците, и туристите, свиреше мелодия от "Кръстникът", без да подозира, че го слуша Анди Гарсия. Облечен елегантно с черна барета и с пура в ръка холивудската знаменитост седна до музиканта и се наслаждаваше на добре познатата му мелодия.

Усмихнат Гарсия послуша седнал няколко минути, след това стана, извади от джоба си банкнота и я постави в калъфката на саксофона пред музиканта. В това време придружаващият го асистент прошепна на ухото на саксофониста, че това е Анди Гарсия и човекът онемя от изненада.

Двамата се поздравиха с юмруци, пожелаха си всичко най-добро и Анди Гарсия продължи разходката си из забележителностите на София.

 

Водещи

Най-четени