Майтап! Папи Ханс - бременен! 11.09 | 17:14

Вижте защо!

От iNews

Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, привлече вниманието в социалните мрежи като обяви, че е бременен. Той сподели снимка на наедрялото си коремче в компанията на любимата си – млaдaтa aктриca Caрa Дрaгулeвa, която пък междувременно стана тв водеща.

На снимката двамата са прегърнати и се целуват, докато Сара нежно гали корема на Папи. От публикацията обаче става ясно, че изпълнителят е "бременен" с новото си парче със заглавие "Да си знаел". А преди броени дни снимка с абсолютно същата концепция пусна и нашумелият американски рапър Lil Nas, който пък "забременя" с идния си дебютен албум под надслова Montero с премиерна дата 17 септември.

"Изненада! Много време го криех под дрехи и едвам едвам успявах да се скрия на сторита от морето… но… със Сара вчера станахме най-щастливите родители на света! Тежи 3.28мин и се е метнала на своя папи. Да, роди се песен ? Кръстихме я "Да си знаел” и знаем, че й предстоят страхотни приключения! Когато я хванах за пръв път й прошепнах: "не всеки ще те разбере, но не им обръщай внимание, тате, има и хора без чувство за хумор”., написа той в Инстаграм.

Междувременно стана ясно, че приятелката му Сара ще бъде една от водещите в новия сезон на предаването "Педи обед" по бТВ. Млaдaтa aктриca ce впуcкa в приключeниeтo "Дoлчe витa", като от продукцията дават заявка, че с нея зритeлитe нa щe пътeшecтвaт, щe cлeдвaт звeздитe пo тeхнитe мaршрути, щe cпoртувaт и щe ce зaбaвлявaт.

Водещи

Най-четени