Призив към шофьорка: Моля те, ЖЕНА. Паркирай като нормален човек 07.01 | 20:47

На снимки, разпространяваща се в социалната мрежа Facebook, гражданин е заснел автомобил, паркиран очевидно не където трябва

От Кремена Бедерева

Вицовете и митовете за жените шофьори нямат край. И то с основание. Нежната половинка на човечеството не се слави с добри умения зад волана.

Може би, си спомняте един недобър пример и по родните ширини, когато една шофьорка реши да кара в насрещното по АМ "Тракия" и то с над 100 км в час.

Може би се е чудила защо всички останали участници в движението карат в насрещното?

Но бисерите не спират до тук.

Напротив, продължават и то с неправилното паркиране. На снимки, разпространяваща се в социалната мрежа Facebook, гражданин е заснел автомобил, паркиран очевидно не където трябва.

Вместо да й вдигне чистачките, той решил да й остави послание: "Моля те, ЖЕНА. Паркирай като нормален човек".

На пръв поглед - нищо необичайно за родните шофьорки. Интерес провокират обаче коментарите под снимката, един от които гласи "ЗНАМ Я ТАЯ! ПАРКИРА ВИНАГИ НА ИЗХОДА НА ЕДНА УЛИЦА НА МЕТЪР ОТ БОРДЮРА В ИВАН ВАЗОВ! И един път съм я засичал на околовръстното в най-лява лента с 60 км/ч. Светках, светках.. няма братче там кара коня тъп. Колкото да я псувате - малко й е!"

Друг пък, впечатлен от снимката, допълва: "Преди седмица горе-долу фризьорката ми се оплака че някой и написал на предното стъкло: СЕЛЯНКО ВРЪЗВАЙ СИ КРАВАТА НА ДРУГО МЯСТО".

1154243

Водещи

Най-четени