СНИМКИ от луксозната яхта на Роналдо, която той купи, за да глези себе си и своето семейство 07.07 | 10:07

Плавателният рай разполага с пет луксозни кабини и шест бани. На борда се намират също модерна кухня, две зони за релакс, огромно фоайе, място за хранене бар и персонал, който се грижи за всяка прищявка на звездното семейство на CR7

От iNews.bg

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се отдава на луксозна почивка на личната си яхта, след като Португалия раничко отпадна от евро 2020 - още на осминафиналите.

Плавателният рай разполага с пет луксозни кабини и шест бани. На борда се намират също модерна кухня, две зони за релакс, огромно фоайе, място за хранене бар и персонал, който се грижи за всяка прищявка на звездното семейство на CR7.

Яхтата може да развие скоростта от 28 възела, благодарение на двата мотора от по 1900 конски сили. Създадена от въглеродни нишки, тя тежи забележителните 93 тона.

Кристиано Роналдо се сдобива с яхтата през 2020 година на цената от 5,5 милиона паунда. Преди да си купи собствена футболистът на Ювентус е използвал за почивките си яхти под наем.

Дебютното плаване на новата придобивка е било през миналото лято. Тогава Роналдо е завел семейството си на почивка във водите на Тиренско море.

Кристиано Роналдо вкара 29 гола с фланелката на Ювентус в Серия А през изминалия сезон и стана голмайстор в италианския шампионат. Въпреки това, все още има спекулации относно оставането му при "бианконерите".

След отпадането на Португалия от Евро 2020 суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо се отдава на луксозна почивка на личната си яхта.

Тя разполага с пет луксозни кабини и шест бани. На борда се намират също модерна кухня, две зони за релакс, огромно фоайе, място за хранене и бар.

Яхтата може да развие скоростта от 28 възела, благодарение на двата мотора от по 1900 конски сили. Създадена от въглеродни нишки, тя тежи забележителните 93 тона.
Водещи

Най-четени