Какви суперсили бихме искали да имаме 04.08 | 11:26

Ех, мечти...

От Лазар Тодоров

Всеки като малък си е мечтал да има суперсили, с които да може да лети, да чете мислите на другите и куп други такива полезни неща. С годините приоритетите ни се променят и вече имаме къде-къде по-простички желания от типа на:

- Силата да превключваме само на каналите, които искаме и те да са без реклами Само си представете да имате силата първо да премахнете всички безумни реклами и второ - да "прецъквате" само през каналите, които биха ви харесали, а не да се налага да преминавате през цялата тиня, програмирана от кабелния ви оператор.

- Силата да можем да готвим божествено Редовно ни се случва да отворим хладилника, за да измислим нещо за вечеря, а отвътре или да ни посрещне депресиращо "ехо", или да открием продукти, които никога не могат да бъдат комбинирани в нещо, което след това да може да се яде. Е, иска ни се да можехме да готвим наистина божествено и от нищо да можехме да правим нещо. В момента е по-скоро обратното - от нещо - нищо.

- Силата да изключваме мобилни телефони   Кино. Тъмна зала, пълна с утихнали зрители, съсредоточени във филма. "Туруруурууу, турууруууу..." мелодия на мобилен телефон раздира тишината, последван от шептене: "Алооо, дааааа, на кино съъъм, на кино, НА КИНО СЪМ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... даааа... на онова с жълтите същества... дааааа... айде после ще ти се обадя... ПОСЛЕЕЕЕЕЕ, АЙДЕ ЧАООО." В такива моменти ни се иска да можехме само да протегнем ръка и да изключим въпросния мобилен телефон. Не искаме много, сигурни сме.

Вижте и останалите на Div.bg. 

Водещи

Най-четени