Втори масажист със сексуални обвинения срещу Траволта 09.05 | 11:28

И той иска обезщетениe в размер на два милиона долара

От Олга Андреева

Дни след като неизвестен мъж заведе дело срещу Джон Траволта, твърдейки, че го е подложил на сексуален тормоз, втори мъж ще съди актьора за същото.

И двамата са масажисти, които твърдят, че по-рано тази година (на 16 януари и на 28 януари) са били потърсени от Траволта, за да му направят масаж, съобщи RadarOnline.

И на двамата обаче той безцеремонно предложил сексуални услуги и дори посегнал към интимните им части.

Адвокатът и на двамата масажисти, обвиняващи звездата от "Треска в събота вечер" и настояващи за по два милиона долара компенсации, е един и същ.

Адвокатът на самия Траволта, Марти Сингър, пък заяви, че е крайно неетично колегата му да не провери твърденията на клиентите си, при положение че става дума за дело срещу известен човек.

Защитата на набедения актьор подчерта още, че твърденията и на двамата масажисти са изфабрикувани и дори приведе като доказателство снимка, носеща датата 16 януари, която доказва, че тогава Траволта е бил на хиляди километри от Лос Анджелис.

"Алиби" за втората дата все още не е представено, но Сингър отсече, че твърденията на втория анонимен масажист са също толкова абсурдни и нелепи като на първия. 

Водещи

Най-четени