Амбър Тамблин ще играе дъщерята на покойния чичо Чарли 08.08 | 18:17

Става въпрос за сериала "Двама мъже и половина"

От Ивайло Коралски

Чарли Харпър често се държеше като дете в хитовия телевизионен сериал "Двама мъже и половина". Сега зрителите ще се запознаят с неговото пораснало отроче - дъщеря му Джени, ролята на която е поверена на актрисата Амбър Тамблин, съобщи Hollywood Reoprter. 

Продуцентите на популярната поредица на Си Би Ес са избрали Тамблин за ролята на Джени - незаконородената дъщеря с хомосексуални наклонности на покойния плейбой Чарли Харпър, плод на една от многобройните му връзки. Ролята на Харпър се изпълняваше от Чарли Шийн, който бе уволнен заради скандално поведение и спречкване с продуцентите, и заменен от Ащън Къчър.

Източник, близък до продукцията, е потвърдил, че Амбър Тамблин ще играе Джени в "Двама мъже и половина". Новината не е коментирана от Си Би Ес и Warner Brothers, допълва БТА. 

Новият образ предизвика медиен интерес по-рано през тази година, след като в края на 2012 г. младият актьор Ангъс Т. Джоунс, познат като Джейк в сериала, отправи призив към зрителите да спрат да гледат хитовата телевизионна комедия, определяйки я като "поквара". След случилото се заговори, че в следващия сезон на "Двама мъже и половина" Джоунс ще получи по-малко екранно време.

Според източника Амбър Тамблин първоначално ще играе ролята на Джени само в пет епизода на 11-ия сезон. Образът обаче може да бъде разгърнат, ако се хареса на публиката.

30-годишната Тамблин е позната на зрителите с участието си във филми като "127 часа", "Джанго без окови" и култовия хорър "Пръстенът".

Водещи

Най-четени