Гришо заведе Лолита в Хасково, пожела пържолите на мама за юбилея си (ВИДЕО) 16.05 | 11:33

Днес първата ни ракета навършва 30 години

От iNews

Гришо заведе богатата си приятека Лолита Османова в родното Хасково, за да я запознае с мама и татако, и заедно да отпразнуват 30-ия му рожден ден. А той си пожела пържолите на майка си Мария за юбилея.

Ден преди юбилея си първата ни ракета тренираше на кортовете на Кенана с баща си Димитър Господинов, а двете жени ги гледаха, настанени отстрани на удобни столове.

Тенесистът не отказа да говори пред медии и заяви: "Нормално е да се върна преди 30-ия ми рожден ден. Хасково е много специално място за мен, специални чувства. Не исках никъде другаде да празнувам, освен тук. Гледам да се насладя на момента, да видя родителите ми, да покажа на приятелката ми откъде съм. Гордея се с това нещо", обясни той.  "Не сме решили къде ще бъдем утре. В последния момент реших да се приберем. Исках да използвам момента, че всички са тук, и да се съберем", подчерта звездата.

За рождения си ден сподели още: Подарък за рождения ден ли? Със сигурност не е материално нещо. Последните години имах много интересни рождени дни, сега реших да е нещо спонтанно, в последния момент се случиха нещата. Като отпаднах от Рим, и на следващия ден бях готов да се прибера и да прекарам време със семейството ми", каза Григор.

И си пожела… пържолите на мама за ЧРД: "Искам майка ми да ми приготви пържоли за рождения ден. Не сме се виждали от пет месеца, така че искам да оценим тези дни, в които сме заедно”, добави Гришо.

Османова също направи първия си коментар пред български медии. Тя говори след тренировката на Гришо в Хасково: "От един ден съм тук. Чудесно е! Дори невероятно! Това място е важно за него. Радвам се, че съм тук", каза красавицата.

Влюбените гълъбчета ще прекарат в България броени дни, а след като отбележат празника на Димитров, отлитат към Женева с чартърен полет, с какъвто и пристигнаха.

 

Водещи

Най-четени