Слави давал любовни съвети на Росен Петров 20.04 | 11:44

Двамата били много близки приятели

От Надежда Стоянова

Откакто Росен Петров изостави екипа на Слави Трифонов се изговори много за техните отношения. Към днешна дата може и да не са най-близки приятели, само че в миналото изглежда били точно такива. Затова и Дългия съветвал Росен с коя жена да излиза, призна Петров в "Пуснете водата" по TV7.

"Имам голям сантимент към Слави. Ние си стояхме там, защото обичахме да сме част от предаването. Някои си тръгват, защото понякога той им се качваше на главата. Обичаше да обсебва личния живот. Започваше да ти дава съвети с кой да излизаш, с кой не", разказа Росен Петров.

Когато вече бившият водещ бил продуцент на риалитито Survivor, за първи път в него се породила идеята да избяга от България. Тогава му е харесал климатът в Доминиканската република. Все пак обаче тук се чувства най-добре и бързо се отказал от идеята.

"Преди да дойда в политиката имах други виждания за нея, но сега започвам да ги променям. Моралният пример в политиката трябва да се даде отгоре. Няма как да накараш народа да е начетен без лидерите да са такива", категоричен е Петров.

Водещи

Най-четени