Майка търси мъжа, който е извадил от дъното на морето край Иракли 8-годишния й син 25.08 | 14:00

Намерил го, на дъното, на около 20 метра от мястото, където го видяхме последно. вече недишащ. Започнал е стимулиране на дишането още като е плувал към повърхността, разказва жената, която била вцепенена от шок

От iNews.bg

Майка на 8-годишно момченце издирва спасителя на детето си, който е успял да го извади навреме от водния капан на плаж край Варна,, позовавайки се на споделен коментар в групата "Виждам те КАТ-ВАРНА".

Публикуваме разказа на Ивелина Заева без редакторска намеса:

"Пиша пост за БЛАГОДАРНОСТ и молба за съдействие. На 11.08.2021 , едва не загубихме 8 годишния си син. Първи ден от морската ни ваканция на плажа. И трите деца щастливи от срещата с морето. Около 15:00 ч . следобед реших да извикам децата да излязат от водата и да хапнат нещо. Водата вече беше до раменете им.

Не ме чуваха, около 10 мин. ръкомахах и ги виках по имена, в момента в който си мислех, че са ме видели и тръгват да приближават към мен, отклоних погледа си за секунда. Когато отново погледнах към водата едното ми дете го нямаше.

Давеше се, водата го беше закрила. Ще ви спестя останалата част от ужаса и емоциите които минаха през главите ни, защото не пиша, за да си изливам душата.

Заедно със съпруга ми във водата скочи един господин, напълно непознат за нас. Мъжът ми стигна до мястото където видяхме, че е последно синът ни, но него вече го е нямало там. Загубих от поглед и мъжът, който скочи във водата. След около половин минута той се показа с детето ми на ръце.

Намерил го, на дъното, на около 20 метра от мястото, където го видяхме последно. вече недишащ. Започнал е стимулиране на дишането още като е плувал към повърхността.

Този човек ми спаси детето! Към този човек ще изпитвам безкрайна благодарност, докато съм жива.

Проблемът е, че толкова се бяхме вцепенили с мъжа ми, че не го попитахме нито как се казва, нито от къде е.

Пиша тук, защото с него имаше още две жени и две деца. И тайно се надявам някоя от тях да е тук. Толкова много искам да открия този човек!

Мястото е плаж Иракли, а датата 11.08.2021", гласи коментарът.

Водещи

Най-четени