Чарли Шийн бойкотира леденото предизвикателство на звездите (ВИДЕО) 19.08 | 16:10

Актьорът не обича да следва чужди следи

От Беатрис Николoва

Най-новата инициатива на звездите Ice Bucket Challenge определено завладя света. Известни личности се поливат с кофа с леденостудена вода, като част от благотворителна кампания за повишаване на информираността за амиотрофичната латерална склероза (ALS).

В кампанията се включи и звездата от "Двама мъже и половина" Чарли Шийн. Разбира се, никой не е очаквал от бунтаря да следва чужди стъпки. Вместо да се залее с ледена вода, Чарли се поля с 10 хиляди долара в брой и качи видеото в нета.

"О, чакайте, това не е лед. Това са 10 хиляди долара в брой, които аз ще даря на фондацията ALS. Ледът ще се стопи, но тези пари действително ще помогнат на хората.", заявява Шийн във видеото.

Чарли се обърна към своите бивши колеги от ситкома, както и към новата му звезда: "Предизвиквам Джон Крайър, Чък Лори и Аштън Къчър също да направят като мен. Хайде, момчета, това е за една велика кауза!", допълва Шийн.

Очаква се в инициатива "Ледена кофа" да се включи и българската тенис звезда Григор Димитров. Той бе предизвикан от физиотерапевт и кондиционен треньор Рори Кордиал, който помага в подготовката на българина. Останалите, предизвикани от Кординал бяха Серена Уилямс и състезателят по американски футбол Ник Барнет.

 

Водещи

Най-четени