Чарли Шийн заля Риана със селски обиди 25.05 | 09:09

Актьорът побесня, че певицата не искала да се запознае с годеницата му

От iNews.bg

Актьорът Чарли Шийн, когото преди време гледахме в култовия ситком "Двама мъже и половина”, открай време се слави като доста скандална личност. Поредното потвърждение на това е грубата му изцепка по адрес на поп дивата Риана. Актьорът се вбесил, че певицата не искала да се запознае с годеницата му и започнал да я нарича с всевъзможни грозни думи.

Случката се разиграла по време на рождения ден на красавицата Брет Роси, с която Шийн празнувал в Санта Моника. По това време в същото заведение се оказала и барбадоската красавица и понеже Роси ѝ е страхотна почитателка Чарли се опитал да я уреди с лична среща и запознанство, пише Daily Mail.

Шийн помолил сервитьорката да каже на Риана, че годеницата му много иска да се запознае с нея. Бившата на Крис Браун обаче категорично отказала с извинените, че имало прекалено много папараци отвън. И макар че на момента актьорът не направим грозна сцена, малко по-късно реши да го стори в социалната мрежа Twitter, където написа гневно съобщение.

"Страхотно впечатление остави, няма що! Съжалявам, че не сме достатъчно готини, за да получим благословията на Принцесата (или в случая на Селския идиот)”, отсече Шийн.

Думите му моментално предизвикаха изпълнителката да отговори със серия от постове все в същия дух. Така започна задочен диалог между двамата в социалната мрежа и предстои да проследим докъде ще стигнат в смелите изказвания за другия.

Водещи

Най-четени