Мегън Фокс се развежда, ще плаща издръжка на съпруга си 30.08 | 16:49

Брайън Остин Грийн не може да играе във филми, след като пострада в катастрофа

От iNews.bg

Най-голямата холивудска красавица Меган Фокс отново се развежда със съпруга си Брайън Остин Грийн и по всичко личи, че ще трябва да му плаща издръжка, тъй като получава в пъти по-високи хонорари от неговите. Звездата от "Трансформърс" ще трябва да подели авоарите и имуществото си със своя съпруг, който има здравословни проблеми, откакто двамата претърпяха катастрофа, но само той пострада.

Според медийни публикации Грийн временно не може да работи, заради получената травма в главата, вследствие на която страда страда от световъртеж и загуба на равновесие. И тъй като Фокс печели много повече пари от него, сега ще трябва да раздели доходите си, посочват таблоидите.

Миналия декември в Рейндж Роувъра на двойката се вряза пиян шофьор. Тогава бе съобщено, че никой не е пострадал при инцидента, но сега става ясно, че Брайън от тогава той не може да стане от леглото, а Меган получава все нови и нови предложения за снимки, пише БГНЕС. Брайън искал Меган да прекарва повече време вкъщи с него и двамата им малки сина Ноа и Боди, макар че тя вече е подала молба за развод. Приятелите на двойката все пак се надяват семейната криза да отмине и да не се стигне до развод.

Меган Фокс и Брайън Грийн сключиха брак през 2010 г. след 6-годишна връзка. Когато са се запознали през 2004 г. Красирата брюнетка е била само на 18 години, а бъдещият й съпруг – на 30.

 

Двамата са се разделяли веднъж след няколко години съвместен живот. В крайна сметка обаче се събраха отново, за да се оженят.

Водещи

Най-четени