Джон Траволта имал 6-годишен романс с пилот 07.06 | 10:06

Хомосексуалността му не била тайна за работещите с него

От Олга Андреева

Разкритията около двойнствения сексуален живот на актьора Джон Траволта продължават.

След като през последните седмици няколко масажисти обвиниха Траволта, че ги е подлагал на сексуален тормоз, предлагайки им мъжките се ласки, сега сп. National Enquirer пише, че през 80-те години на миналия век актьорът е имал шестгодишен романс със своя пилот и "дясна ръка" Дъг Готерба.

Публикацията се позовава на разкритията на тогавашната секретарка на Джон, Джоан Едуърдс, отбелязва PerezHilton.com.

Оказва се, че хомосексуалните наклонности на Траволта не били никаква тайна още тогава. "Естествено, че знаех, че е гей. Това никога не ме е притеснявало. Дъг е страхотен човек и ние още сме добри приятели. Той ми е казвал, че Джон е гей и, че са имали сексуална връзка", откровеничи някогашната секретарка.

Робърт Бриц, бивш интимен приятел на Дъг, казва почти същото. "Дъг ясно ми показа да разбера, че има огромно желание да бъде, както той сам го наричаше, "дясната ръка на Джон и негов хомосексуален партньор".

Според National Enquirer Траволта по онова време е имал и измислена връзка с 16-годишната Брук Шийлдс, само за да заблуди медиите, че е хетеросексуален.

Все още не се знае как ще се развият нещата с отправените в съда обвинения срещу актьора. Все по-усилено се говори, че Траволта се опитва да сключи извънсъдебни споразумения с обвинителите. 

Водещи

Най-четени