Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон пак заедно 03.10 | 15:02

Готвят съвместен коледен албум с гост-изпълнители като Барбара Стрейзанд и Клиф Ричард

От Олга Андреева

35 години, след като изиграха Санди и Дани в "Брилянтин", Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон планират отново да се съберат. Този път поводът е записът на общ коледен албум.

В него са включени класически коледни песни, изпълнени от Джон и Оливия, както и нов техен дует, "I Think You Might Like It”, като продължение на хита им "You're The One I Want". И двете песни са написани от Джон Фарар, който е работил тясно с Оливия през цялата ѝ кариера.

В останалите парчета гост-изпълнители са звезди като Барбара Стрейзанд, Тони Бенет, Клиф Ричард, Кени Джи и Джеймс Тейлър, съобщава Film-News.co.uk.

Идеята за албума идва на Траволта, след като получава есемес по Коледа от старата си приятелка Оливия, в който му казва, че хитът им от 1987 г. тъкмо е станал най-продаваният дует в историята на поп музиката.

"От момента, в който решихме да го направим, магията се случи", заяви Траволта. "Всеки, с когото се свързахме, се нави да участва."

"Джон и аз винаги сме били свързани. Това не се промени с времето. Когато сме заедно, се смеем много и се чувстваме много близки", добавя Оливия, която е носителка на четири "Грами" и е продала над 100 милиона албума по цял свят.


Джон Траволта каза, че желанието му е било албумът да бъде задушевен, а не претенциозен или показен. "Искам хората да могат да си пускат докато са вкъщи или в колата и да ни направят част от празника си".

Песните, които ще включва албумът, са "Baby It’s Cold Outside”, "Rockin’ Around the Christmas Tree”, "I’ll Be Home for Christmas”, "This Christmas”, "Silent Night”, "The Christmas Waltz”, "Have Yourself a Merry Little Christmas”, "Winter Wonderland”, "White Christmas”, "I Think You Might Like It”, "The Christmas Song”, "Deck the Halls” и "Auld Lang Syne”.

Водещи

Най-четени