Джон Траволта е гей? 19.09 | 12:22

Актьорът и бившият му пилот се съдят

От Пламена Вълчева

Актьорът Джон Траволта беше замесен в гей скандал с бившия пилот Дъглас Готърба, който работил в авиокомпанията на Траволта. Пилотът твърдял, че двамата са имали хомосексуална връзка, докато е бил негов служител, пише New York Daily News.

60-годишният актьор отрече слуховете, които тръгнаха веднага след "бомбата", която пусна пилота и обяви, че всичко това се случва заради пари. В момента двамата се съдят за нанесената обида. Дъглас от друга страна започнал да пише мемоари с пикантни подробности за актьора, но преди това се допитал до съда в Калифорния, където са прегледали договорите му с фирмата на Траволта "Алто" и установили, че те не задължават пилота да пази пълна дискретност за работата си в компанията.

По този повод Траволта коментира: "Това е Ахилесовата пета на всеки известен. Хората просто искат пари. Не ми пука особено. Някои реагират много остро, но аз се примирих с медиите много отдавна, не мога да ги контролирам."

Холивудският актьор споделя, че единствено се е засегнал от слуховете, когато медиите са заговорили за смъртта на сина му. Това е моментът, в който за него медиите са паднали много ниско. 

Водещи

Най-четени