След този удар няма да имате мерак за деца 07.06 | 17:24

Силен шут с топката в слабините е много болезнено, но и много забавно за околните

От Краси Киров

Като малки, че и не само, всички сме играли на цък-цък (или както там всеки го нарича). Помните правилата - ако някой допусне съответен брой голове, останалите състезатели се нареждат и с всичка сила пращат топката в задника му.

Това необяснимо забавно детско мъчение е имало много свои жертви. Друг е въпросът, че всеки си е изливал яда от нещо като с всичка сила изрита коженото кълбо в тялото на обекта на неговата ярост.

В историята, което сме ви подготвили, трима приятели са на футболно игрище и единият се засилва, за да "нашути" другаря си по задника, докато третият герой стои отстрани и се смее.

Докато се залива от смях обаче, топката рикошира от задните части на надупения пич и с всичка сила се забива в "орехчетата" на момчето и целият този смях преминава за стотна от секундата в чутовна болка, която само един мъж, който е усетил тази болка, може да разбере какво му е на човека.

Явно другите двама никога не са изпитвали това усещане, защото се заливат от смях, докато нашият екип плаче и се смее едновременно.

Сигурни сме, че и при вас ще е така, след като се насладите на видеото в Sporta.bg.

Водещи

Най-четени