Ново 20. Евтим Милошев сяда на стола на Росен Петров? 19.02 | 15:45

Ще има ли "Нека говорят" нов водещ?

От Лазар Тодоров

Предаването "Нека говорят" ще има нов водещ и това ще бъде Евтим Милошев, предаде в. "Всеки ден".

Милошев всъщност е и продуцент на предаването. Миналата седмица "Нека говорят" се водеше от Жени Марчева, която има само рубрика там. Тя от своя страна се обади за подкрепление на колегата си Михаил Дюзев.

Евтим Милошев всъщност е бил кризисният вариант за излизане от ситуацията. След като Росен Петров се изказа в ефира на предаването си, че се присъединява към партията на Николай Бареков, на продуцентите на предаването им се наложи да се справят незабавно с появилата се ситуация.

Предложения за мястото на Петров се отправиха към много други водещи, сред които Сашо Диков, Георги Коритаров и дори Мартин Карбовски, но всеки от тях си има свое предаване, затова се е стигнало до единственото решение Евтим Милошев да поеме щафетата.

Резачката в телевизия bTV не спира дотук. Последният месец се оказа тежък и за други предавания, които ще напуснат ефира. "Голата истина" и предаването на Радост Драганова са сред посечените, които няма да радват вече зрителите. От телевизията предупреждават, че се очакват още новости от средата на март.

Водещи

Най-четени