Том Брейди и Жизел Бюндхен с развод 13 години след звездната сватба 02.11 | 14:30

Според официалната причина, бракът се разпаднал заради „непоправими различия“ и вече е бил толкова разбит, че нищо не можело да го поправи

От iNews.bg

Разлъката на една от най-одумваните светски двойки е факт! Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха по бързата процедура след 13-годишен брак.

За разлика от други звезди, които дълго време не могат да се разберат в съда, моделът и футболистът - икона за спорните фенове, са подали заедно молбите си на 28 октомври, като още в същия ден съдията ги е подписал. Според официалната причина, бракът се разпаднал заради "непоправими различия" и вече е бил толкова разбит, че нищо не можело да го поправи.

Том и Жизел са сключили брачно споразумение три дни по-рано, в което се включва и родителски план. Според законите на щата Флорида, където са подадени документите за развод, детайли около ситуацията с децата няма да бъдат разкрити публично, за да се предпази личното пространство на малчуганите. И двете страни няма да пледират за финансови облаги или издръжки.

"Споразумението вече е направено. Работеха по точките през цялото това време. Нито един от тях няма да подава молба за попечителство", казва източник пред списание People. Отглеждането на децата обаче включва доста пътуване, тъй като Брейди в момента играе в Тампа, а Жизел живее в Маями. Футболистът обаче има имот във Флорида, което ще му позволи да бъде по-близо до семейството си.

Миналия петък стана ясно, че двойката се разделя официално след месеци на спекулации, слухове и отхвърляне на предположенията на фенове и медии. Само преди два месеца Бюндхен сподели, че няма да се разделя със съпруга си и двамата работят над брака, за да създадат най-добрата среда за децата си. Очевидно опитите са били неуспешни и пътищата на съпрузите се разделят.

Водещи

Най-четени