Кои са най-дразнещите абитуриенти 26.05 | 10:56

Коя е най-дразнещата тенденция в абитуриентските визии

От Кремена Бедерева

Време е за абитуриентските балове. И както всяка от последните години, тръпнем не само от носталгично вълнение, но и от актуален ужас.

Какви ли извращения на представата за красиво момиче ще трябва да видим и този път?

Опитвайки да се настроим психически, вече ви припомнихме как изглеждаха най-ужасните абитуриентски изцепки от последните години. Не го правим, за да се забавляваме, подиграваме, или просто, защото си нямаме друга работа. Наистина сме обезпокоени - това е причината.

И все още изпитваме някаква бегла надежда, че има шанс младите дами, наричани от връстниците си "кифли", да се замислят по въпроса: защо ли "квадратните като телевизори прически", нацупените устнички в стил "кокошо дупе" и останалите съмнителни елементи от визията им са се превърнали в нарицателни за грозотия?

Дали цялата интелигентна част от обществото е лишена от вкус, или просто на въпросните момичета им липсва такъв? Малко по-вероятно звучи да е второто, не мислите ли?

Разбира се, сред младото поколение има и достатъчно прекрасни момичета, които могат само да ни радват. Показахме ви такива примери миналата година, ще ви покажем и тази.

След като минат баловете обаче.

А преди това, вижте какви са резултатите от анкетата на Jenite.bg "Коя според вас е най-дразнещата тенденция в абитуриентските визии?"

Водещи

Най-четени