Алф - в кома, бори се за живота си 13.06 | 13:58

Актьорът Мич Мезаро, който е висок едва 84 см, бе открит в безсъзнание в банята си

От iNews.bg

Мич Мезаро, който е по известен в ролята на извънземния Алф, е в кома и се бори за живота си. Хитовият сериал бе популярен през 80-тите години на миналия век. Актьорът, който е висок само 84 см бе открит в безсъзнание в банята си от неговия мениджър Денис Варта, предаде БГНЕС.

Мезаро веднага е бил закаран в болницата в Лос Анджелис, а според изказването на Варта той има здравословни проблеми след прекарания инсулт преди осем години. Преди да изпадне в кома актьорът е заявил на лекарите, че не желае да му бъдат изключени животоподдържащите апарати дори и ако здравословното му състояние не се подобри.

Мич Мезаро изпълняваше роли в доста филми, но остана най-известен с ролята си на Алф в едноименния сериал. В първия сериал той е носил костюм покриващ цялото му тяло, но в следващите, заради оплакването, че му е много топло е бил сниман само в горната част на тялото.

Актьорът по произход е от Унгария и първите си представления е направил в цирк, където е бил представен като най-малкия човек. Последната роля, която Мазеро изпълнява е във филма: Warlock "The Armagedon" през 1993 г.

Водещи

Най-четени