Де Ниро и Траволта на почивка по гръцките острови 18.07 | 10:05

Заедно със семействата си са на ваканция с яхта из Егейско море

От Олга Андреева

Ако сте на почивка в Гърция, което в последните години се превръща в тенденция за българите, внимавайте да (не) се сблъскате някъде с Робърт де Ниро и Джон Траволта.

И двамата актьори са на почивка из гръцките острови и то заедно и то със семействата си, съобщава гръцкият в. Espresso.

Естествено, те се ползват от лукса да са си наели частна яхта, с която да порят вълните в Егейско море, но на някои от най-известните гръцки острови като нищо може да се натъкнете на тях.

Този уикенд например де Ниро е слязъл на остров Санторини, известен със залезите и черния си пясък, и се е разходил из малките уютни улички в столицата на острова – Фира.

И до тук приключва досегът с обикновените хора. След кратка разходка актьорът и семейството му са седнали в един от най-известните барове в градчето, специално резервиран само за тях, за да могат в уединение да посрещнат залеза, пийвайки санторинско вино и слушайки страстни гръцки песни.

Траволта обаче е предпочел да не ходи в бара, а се върнал на яхтата, откъдето да се любува на залеза. Между впрочем яхтата, която са наели - "Александрос" на гръцката империя Лацис, е една от десетте най-големи в света със своите 122 метра дължина.

Наемат я главно знаменитости за почивката си в Гърция и Източното Средиземноморие. Може да побере 80 гости – има 40 каюти и 14 сюити с всички удобства.

Яхтата си има дискотека, студио за красота, мини болница, фитнес, а 57-членният екипаж ще се върже на фльонга само и само да задоволи исканията на звездната клиентела.

Водещи

Най-четени